Friday, February 25

single single single the BEST+FUCK abes!

arghhh!!!!
kusut!!
memang lagi best xda speacial BOYFRIEND tapi dalam mase single,ramai boy yang dah aku bagi harapan lpas tu aku buang cmtoo je dngan sbb aku tidak syang die..x smpai hati sbnarnya,tp aku just anggap sebagai KAWAN tak lebih pon,tp dyeorg slah tafsir,aishh aku pon satu FUCK!bile ada org yang syg dpn mata xnak hargai,xnk pilih,x habes-habes pikirkan EX BOYFRIEND!ex boyfiend pon suke buat aku nk pergi kat die..

ya allah,kau tunjukkanlah jalan yang benar untuk aku,ampunkan lah dose-dose aku yang lepas=(
sesungguhnya,aku trime je ape sekali pon dugaan yang kau lemparkan..



~maafkan segala dosa aku~

2 comments:

nurZAKIA said...

kes kau sme mcm aku..dlm dilema..arghh..

farah hanny said...

tu lah tapi sekang aku dah okey dah :)